Heipä hei taas.

Ei ole tullut kirjoiteltua taas vähään aikaan. Kesäaika meni mökillä, jonne ei tunnetusti tietokone edes kuulu.Ainakaan minun mielestäni.No mutta asiaan!

Otsikon mukaisesti tässä alkaa vähitellen paineet kasvaa. Ja tämä paine koskee opinnäytetyötä! Ei siinä, ei pitäisi kyllä olla minulle mikään kamala haaste, mutta perfektionismi uhkaa nostaa päätään tässäkin asiassa.Hieman jännittää ja pelottaa, melkein itkettää.No ei nyt ihan. Miettinyt tässä koko kesän vaihtoehtoja mistä tekis.Ehkä jostain Egyptiin liittyvästä, kun tykkään Egyptistä ja kaikesta siihen liittyvästä niin paljon.Aika näyttää.Mutta ei silti passaa ihan unohtaa koko hommaa, aika kuluu...

Läskisota!Se on minulla vieläkin käynnissä. Blogissa ei ole tainnut tulla kyllä vielä mainittua. Urakka alkoi jo 2004 vuoden lopulla, kun painoin rapiat 88 kg. Tällä hetkellä painoa 73 kg.Ensin tippu vajaassa vuodessa (2004-2005) n 11 kg ja sitten innostus loppu vähäks aikaa.2005 vuoden lopun ja 2006 vuoden alun aikana kerkesin jo lihoa sitten pari kiloa ja taas päätin etttei tämä saa taas alkaa.Nyt tänä kesänä paino tippunu n 5 kg.Hiljaa hyvä tulee, siihen minä olen uskonut.Tähän asti paino on tippunut pelkästään ruoka-annoksia pienentämällä ja herkkuja karsimalla, mutta liikunta olisi tervetullut lisä tähän meikäläisen elämään. Ei vaan koskaan tule lähdettyä esim. lenkille. Joku tuolla takaraivossa sanoo, että "eläs mee, ihan turhaa". Vaikka itse tietää, että pitäs nii ei.

Mitäs muuta. Tänä viikonloppuna lähden poikakaverin kanssa Kalajoelle Sun'n Beach Run- tapahtumaan.Hienoja autoja luvassa.(toivottavasti muistin tapahtuman nimen oikein)Jos en ja joku huomaa, elekee tappako.=)

Mökillä on kyllä ollu mukavaa.Kesä-heinäkuun vaihteessa muutettiin mökille, kun mulla loppu kesätyöt ja sielläpä ollaan sitten oltu lukuunottamatta paria viikonloppua kaupungissa ja yksi viikonloppu oltiin Kalajoella kiihdytyskisoja katsomassa.

Vaan eipä muuta kuin kesänjatkoja ja nautitaan nyt auringonpaisteesta ,kun vielä voidaan!